Varmepumper til erhverv

Hos Reguvent er vi specialister indenfor salg, projektering, installering og servicering af varmepumper til industriel og kommerciel opvarmning i hele Danmark, samtidig er vi ISO9001 godkendt således vi kan håndtere alle størrelser anlæg. Dette såvel i forbindelse med montering direkte på ventilations- & produktionsudstyr samt som ”stand alone” anlæg for opvarmning af lokaler.

En varmepumpe kan som udgangspunkt reversere (køre baglæns) og sørge for køleeffekt på samme anlæg i sommerperioden, altså får kunden en kombination af billig opvarmning om vinteren samt køling om sommeren.

Grønomstilling i Danmark

Varmepumper anvendes oftere og oftere i forbindelse med opvarmning af luften til ventilationsanlæg, det er billigt i såvel installation som drift og er ikke afhængig af fjern- eller gasvarme i lokalområdet. I forbindelse med regeringens planer for nedbringelse af Co2 udledningen er varmepumpen det nuværende bedste alternativ.

Elafgiften sænkes år for år for at påskønne installation af varmepumper i erhvervslivet hvilket kommer kunden til gode med lavere driftsomkostninger. Det er altså et win-win scenarie, da varmepumperne har lange levetider og kræver næsten ingen vedligeholdelse (udover et årligt servicetjek). Varmepumpen udnytter varmen i luften, som er et bæredygtigt alternativ til oliefyr, elvarme eller gasvarme. Det er en af de helt klare fordele!

Hvad koster en varmepumpe

Der er flere ting, der skal tages i betragtning, når du undersøger prisen på en varmepumpeinstallation. Det vigtigste parameter er virkningsgraden (SCOP) på varmepumpen, en billig installation er hurtigt ædt op af højere driftsomkostninger. Reguvent dimensionerer varmepumperne individuelt fra projekt til projekt og anvender udelukkende anerkendte driftssikre fabrikater hvis kvalitet sikrer mange års problemfri drift. Det er altså vigtigt at sætte dig ind i, hvad omkostningerne både bliver før og efter varmepumpeinstallationen ift. dine behov.

Få et tilbud på varmepumper til erhverv

Hos Reguvent er vi ISO9001-certificeret og kan både dimensionere, levere og montere komplette varmepumpeanlæg. Vi er altså eksperter og tilbyder forskellige varmepumper i højeste kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar på at rådgive og svare på jeres spørgsmål. Varmepumperne tilbydes i både mindre så vel som de større byer, så om I befinder jer i Herning, Skanderborg, Aalborg eller Aarhus, eller andetsteds i Danmark, så har vi en varmepumpe til jer. Vi kan kontaktes på telefon: 75 66 17 77 eller per mail: mail@reguvent.dk.

Top