Bliv fri for olietåge

Ren luft er afgørende for et godt arbejdsmiljø, sikkerhed, jobtilfredshed og dermed produktivitet. I den forbindelse er olietåge et problem, der udgør en sikkerhedsmæssig risiko for både medarbejdere og maskiner. Hos Reguvent ApS har vi mange års erfaring med udsugning af olietåge i de større jyske byer som Århus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Skanderborg.

 

Et farligt problem

Olietåge kan give anledning til en række forskellige sundhedsproblemer. Åndedrætsbesvær, allergiske reaktioner, utilpashed og hudproblemer er eksempler herpå. Reaktioner, der i værste fald kan frembringe astma eller kroniske sygdomme. Foruden de fysiske gener kan olietågen være årsag til glatte gulve og overflader, der yderligere øger risikoen for arbejdsskader. Det er dermed selvsagt, at man skal problemet til livs, og hos Reguvent ApS ved vi, hvordan man effektivt og vedvarende kommer af med olietåge.

 

Effektiv udsugning af olietåge

Med over 30 års erfaring er vi specialister i udsugning af olietåge og udsugning fra CNC-maskiner. Vi kommer gerne ud og hjælper med at vurdere graden af problemet. Derefter indgår vi en grundigt dialog, hvor vi kommer med forslag til, hvordan jeres virksomhed bliver fri for olietågen.

 

Hør mere om olietåge

Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 66 17 77 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Vi tilbyder udsugning af olietåge i hele landet, men fokuserer på de større jyske byer som Århus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Skanderborg.

Top