Effektiv service af ventilationsanlæg

Husker du at få serviceret dit ventilationsanlæg? Hos Reguvent tilbyder vi service af ventilation i hele landet og har mange års erfaring med netop service af ventilationsanlæg i byer som Skanderborg, Århus, Aalborg, Esbjerg og Herning.

Vedligeholdelse er vigtig

Har du fået installeret et ventilationsanlæg, er det vigtigt at vedligeholde det. Så snart anlægget er sat i drift kræver det jævnlig service, således at det bevarer sin ydeevne og driftsstop undgås. Hos Reguvent ApS har vi over 30 års erfaring med service af ventilation. Vores ydelser omfatter alt fra service af ventilationsanlæg til vedligeholdelse af køleanlæg og automatik. Med andre ord er vi totalleverandør i ventilationsservice.
 

Tilstandsrapport efter service af ventilationsanlæg

Når vi har været ude at efterse dit ventilationsanlæg, får du en tilstandsrapport. Denne viser, hvilke reparationer, der evt. er foretaget, og anlæggets tilstand generelt. På den måde får du et overblik over din ventilation og kan undlade at bruge energi på den i hverdagen.
 

Fleksible serviceaftaler

Indgår du en serviceaftale med os, kommer vi løbende ud og efterser din ventilation. Vi kan også komme, når det lige passer jer. Det er vigtigt for os, at vedligeholdelsen er tilpasset dine behov. Det er samtidig vigtigt, at vi forebygger skader på dit ventilationsanlæg, eftersom det kan være dyrt at reparere, hvis det først er ødelagt. Vi tilbyder naturligvis kompetent rådgivning med afsæt i mange års erfaring og stor faglighed med serviceteknikere uddannet efter VENT-ordningen, så du undgår at støde ind i problemer med dine anlæg.

Ring for et uforpligtende tilbud på service af ventilation

Ring i dag på 75 66 17 77. Vi tilbyder service af ventilation i hele landet, men med hovedvægt på de større danske byer som Århus, Skanderborg, Herning, Esbjerg og Aalborg. 

Top