Køleanlæg til erhverv

Hos Reguvent er vi specialister indenfor salg, projektering, installering og servicering af køleanlæg til industriel og kommerciel køling i hele Danmark samtidig er vi ISO9001 godkendt således vi kan håndtere alle størrelser anlæg. Dette såvel i forbindelse med produktion og processer samt i forbindelse med komfortmæssige krav på kontorer osv.

Industrielkøling

Driftssikker industrikøling er ofte essentielt for produktions- og industrivirksomheder, så produktionen altid sikres et stabilt flow, og netop derfor tilbyder vi driftssikre køleanlæg til industrivirksomheder af højeste kvalitet med lavest mulige drifts- & vedligeholdelsesomkostninger.

Kommercielkøling

Med større og større krav til arbejdsmiljøet på kontorer, butikker osv. er indeklimaet og herunder temperaturen en væsentlig faktor. Vi tilbyder både køl direkte i lokalerne samt sammenbygget med ventilationen, det være sig såvel for eftermontering på eksisterende installationer som nyinstallationer.

Typer af køleanlæg

Reguvent leverer de fleste typer køleanlæg lige fra traditionelle splitanlæg med direkte ekspansion til chillere med glykolvand alle kan selvfølgelig kombineres med tørkølere hvor dette giver mening. Med over 30 års erfaring i branchen leverer sikre løsninger, der giver resultater I kan mærke.

Vi garanterer altid optimal kvalitet af vores løsninger indenfor såvel køl, varmepumper samt ventilation med potentiale for at spare penge på driftsomkostningerne.

Få et uforpligtende tilbud på køleanlæg til erhverv

Vi tilbyder industrielle og kommercielle køleanlæg af alle slags til erhverv både i mindre og større byer som Herning, Skanderborg, Aalborg, Aarhus og resten af landet. Kontakt os for at få et seriøst tilbud. Vi er altid klar til at rådgive, hvis I har spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 75 66 17 77 eller per mail: mail@reguvent.dk.

Top