Industriventilation - Et godt indeklima og arbejdsmiljø

For mange virksomheder i industrien er det afgørende at have et godt indeklima. Hos Reguvent ApS er vi kraft af over 30 års erfaring specialister i industriventilation. Oplever din virksomhed ligesom mange andre industrivirksomheder problemer med luftforurening, træk, overdreven varme eller kulde, kan vi effektivt ventilere og dermed sikre et bedre indeklima og arbejdsmiljø – til glæde for de ansatte og til gavn for virksomheden.

 

Mærk resultaterne på bundlinjen med industriventilation

Risikoen for arbejdsulykker er større i industrivirksomheder, der ikke er effektivt ventileret. Samtidig kan en effektiv ventilation sikre, at produktiviteten øges væsentligt. Blandt andet fordi sygefraværet mindskes, og arbejdsglæden øges – og det er noget, der kan mærkes på virksomhedes bundlinje.

 

Spar penge på varmeregningen med industriventilation

Men en effektiv ventilation giver ikke alene et bedre indeklima og arbejdsmiljø. I kraft af varmegenvinding får du også en billigere varmeregning. Enhver virksomhed har interesse i at optimere energiforbruget, så de betaler mindre, men får mere.

 

Svejseudsugning

Hos Reguvent har vi mange års erfaring med svejseudsugning fra vores mange opgaver i de større jyske byer som Århus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Skanderborg. Når man brænder i metal, så frigives der dampe der er giftige og derfor rådgiver vi, at alle får installeret en svejseudsugning. 

 

Kontakt os i dag for mere viden om ventilation til industri

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så ring på 75 66 17 77 og lad os høre om dine behov. Vores geografiske arbejdsområde dækker hele landet, men med hovedvægt på Jylland, blandt andet Skanderborg, Odense og Århus.

 

Læs også om vores komfortventilation.

Top