Genvinding af varme - Den billigste og bedste metode

Vil du høre mere om, hvordan du via genvinding af varme, kan få et bedre indeklima og samtidig spare på varmeregningen? Med varmegenvinding er det muligt.


Varmegenvinding

Hos Reguvent ApS leverer og installerer vi højeffektiv varmegenvinding, som er en effektiv måde at reducere driftsomkostningerne på. Genvinding af varme er yderst populær i disse tider med driftsøkonomi i fokus og ombygning og optimering af eksisterende ventilationsanlæg er stadigvæk tilskudsberettiget. Vi har mange års erfaring med genvinding af varme i alle de større jyske byer som Århus, Skanderborg, Herning, Esbjerg og Aalborg.

Med over 30 år som leverandør af frisk luft til industrien, er vi hos Reguvent ApS eksperter i at sikre det bedst mulige indeklima og arbejdsmiljø i din virksomhed.

 

Et sundt indeklima

Fordelene ved varmegenvinding er mange – blandt andet fordi man så at sige genbruger varmen inde i rummet og dermed undgår unødigt varmespild. Det betyder ikke alene, at man sparer på varmen, men også at man får et godt og sundt indeklima, der giver optimale forhold for virksomhedens medarbejdere. Resultatet er øget arbejdsglæde, større produktivitet og færre sygedage, hvilket afspejler sig i virksomhedens resultater.

Vores varmegenvindingsanlæg hører til de bedste og mest effektivt på markedet. Derfor garanterer vi optimal kvalitet af ventilationen.

 

Ring og hør mere om genvinding af varme

75 66 17 77 kan du kontakte os høre mere om mulighederne for energibesparelser og bedre varmeudnyttelse. Gennem årene har vi serviceret store og små industrivirksomheder med genvinding af varme i  hele landet, men med hovedvægt på varmegenvinding i de større jyske byer som Skanderborg, Århus, Esbjerg, Herning og Aalborg.

Top