Bygningsautomatik & CTS

Hos Reguvent har vi mange års erfaring med både bygningsautomatik og CTS fra vores mange opgaver i de større jyske byer som Århus, Herning og Esbjerg og helt til Skanderborg og Aalborg. Vi kan derfor garantere at vores ekspertise indenfor både CTS og bygningsautomatik er kvalitetsbetonet

 

Bygningsautomatik med fleksible løsninger

Bygningsautomatik er den betegnelse, der dækker over alle typer automatik, som befinder sig i en bygning. Bygningsautomatik spænder over mange forskellige fag, såsom el, varme, lys, ventilation alarmsystemer og lignende. Hos Reguvent ApS står vi for alle aspekter inden for bygningsautomatik og vi har stor erfaring inden for området.

Hos os er kvalitet i højsædet, og vores vigtigste opgave er altid at yde et stykke professionelt arbejde, så vores kunder står tilbage med et tilfredsstillende og velfungerende resultat. Så uanset hvilken for m for bygningsautomatil du ønsker, så kan vi levere den.

 

CTS – en tidsbesparende og energibesparende løsning

CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring og benyttes til at styre og regulere bygningens varmeanlæg og ventilationsanlæg. CTS-anlæg har den fordel, at man fra ét sted kan kontrollere og regulere på varme og ventilation i alle bygningens rum uanset bygningens størrelse, hvilket kan i sidste ende er enormt tidsbesparende. Regulering og overvågning foregår over en PC eller tablet, og man har desuden mulighed for at kigge flere måneder tilbage på temperatursvingninger og lignende.

CTS er en god løsning, hvis man ønske at energioptimere en bygning, da systemet har mulighed for at regulere og optimere indeklimaet fx i forhold til vejrforhold.

 

Vi leverer og installerer bygningsautomatik

Hos Reguvent ApS står vi for alle aspekter inden for bygningsautomatik og CTS. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sørger for både levering, installering og testning af systemet, så du er sikker på at stå tilbage med et system, der kører, som det skal. Reguvent ApS er beliggende i Skanderborg, men har en bred kundeskarer over stor dele af Danmark. Vi servicerer kunder med både bygningsautomatik og CTS i Esbjerg, Herning, Aalborg og Århus og selvfølgelig i Skanderborg og omegn. Du er velkommen til at ringe på 75 66 17 77 eller sende os en mail på mail@reguvent.dk, for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.


Læs også om vores industricentilation.

Top